-2.2 C
Skopje
E diel, 10 Dhjetor, 2023

ANSH: MORA UDHË KA MANASTIRI

Ansambli Nacional i këngëve e valleve popullore shqiptare në RMV, vjen me koncertin tradicional të titulluar “Mora udhë ka Manastiri”.
Në vazhdën e emocioneve nga stadiumi “Air Albania” ekskluzivisht për ju, sjellim këngëtaren e qytetit të shkronjave dhe legjendave heroike, të mirënjohurën e skenës shqiptare Shkurte Fejza, e cila së bashku me Ansamblin shqiptar do të krijojë jehonën e jashtëzakonshme të 115 vjetorit rë Kongresit të Manastirit!
Ju ftojmë të bëheni pjesë e këtij evenimenti të rëndësishëm kulturor e kombëtarë, më datë 22 nëntor, në orën 19:00, në Shtëpinë e Kulturës në Manastir!

Të ngjajshme

Të fundit