21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Ganiu: Lagjja Seravë me hapësirë të re parkimi

Edhe një hapësirë parkimi në lagjen Seravë të komunës së Çairit. Sot kryetari Visar Ganiu ka njoftuar qytetarët për vend parkingjet e reja në këtë zonë.

Po ju sjellim një tjetër lajm të bukur nga Çairi. Ekipet tona të punës kanë rregulluar edhe një hapësirë të re parkimi me sipërfaqe prej 700 m2 dhe që gjendet në Lagjen SERAVË, gjegjësisht në afërsi të Shkollës Fillore “Hasan Prishtina”.

Kjo hapësirë e re gjithsesi se do të ndikojë në në rritjen e numrit të vend-parkingjeve në Komunën tonë të Çairit.

Vazhdojmë më tutje me projekte të rëndësishme për Çairin ♥️!

Të ngjajshme

Të fundit