17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Kryetari Arifi priti në takim kampionët e “KK Rinia”

Klubi i Karatesë Rinia më 24.09.2022 ishte në Kupën e Maqedonisë në Ohër e cila ishte përzgjedhës për Kampionatin Botëror dhe Ballkanik.

Nedim Shaqiri u shpallë Kampion i Maqedonisë dhe u kualifikua për Kampionatin Botëror dhe Ballkanik.
Fisnik Shaqiri u shpall nënKampion i Maqedonisë dhe u kualifiku për Kampionat Ballkanik.

Omer Musliji fitoi medalje të bronz dhe u kualifikua për Kampionat Ballkanik.
Kampionati Botëror mbahet në Konja të Turqisë më 26-30 Tetor 2022.

Kurse Kampionati Ballkanik mbahet në Bar të Malit të Zi më 04-06 Nëntor 2022.
Kualifikimi për botëror është një histori për klubin dhe Komunën tonë dhe më gjërë.

Trajneri klubit Seful Osmani ndihet shumë i kënaqur me këto arritje të garuesve, që po na prezantojnë në mënyrën më të mirë gjithë Komunën e Likovës.

Të ngjajshme

Të fundit