21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Ky është Komandanti i ri i Stacionit Policor – Bit Pazar

Në rrjetin social facebook, nëpërmjet një fotografie të përbashkët kryetari i Çairit, Visar Ganiu ka njoftuar qytetarët për Komandantin e ri të Stacionit të Policisë në Bit Pazar.
Dugagjin Kashtanjeva është Komandanti i ri i Stacionit të Policisë-Bit Pazar dhe sot u zgjodh nga Këshilli Komunal i Çairit.
Me këtë rast shpreh gadishmërinë tonë për bashkëpunim të vazhdueshëm.

Të ngjajshme

Të fundit