17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Një pjesë e Sarajit mbetet pa energji elektrike

Sot pa energji elektrike do të mbeten një pjesë e shfrytëzuesve në komunat Aerodrom për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, Çuçer Sandevë, Saraj dhe Sopishtë, njoftoi EVN.

Në periudhën prej orës 08:00 deri në ora 15:30 do të jenë pa energji elektrike një pjesë e banorëve të fshatrave Harnaqi, Çajlanë, Bukoviq, Raoviq, Semenisht, Llaskarcë dhe Paniçari.

Të ngjajshme

Të fundit