17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

175 shoferë të sanksionuar nën ndikimin e alkoolit

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme në Shkup ka shqiptuar gjithsej 175 gjoba, nga të cilat 28 për drejtim të automjetit me shpejtësi të kufizuar, 42 për drejtim mjeti nën ndikimin e alkoolit dhe 15 për drejtim mjeti pa patentë shofer.

Siç informoi sot MPB-ja, janë vendosur shtatë masa për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, katër për mosdhënie të përparësisë për këmbësorët, tre masa për automjete të paregjistruara…

Të ngjajshme

Të fundit