21.8 C
Skopje
E premte, 12 Prill, 2024

Bexheti dhe Shaqiri inspektuan punimet në “SHF Dituria” Saraj

Kryetari i komunës së Sarajit, Blerim Bexheti sot së bashku me ministrin e Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri inspektuan punimet në “SHF Dituria”.
Përfundon rikonstruimi i fasadës dhe dritareve në shkollën fillore Dituria – Saraj
Sot Bashkë me ministrin për arsim dhe shkencë z. Jeton Shaqiri dhe drejtorin e SH.F Dituria z. Zeko Abazi inspektuam nga afër punimet që janë kryer për rikonstruimiin e tërësishëm të fasadës dhe dritareve të objektit të shkollës fillore.
Vlera e punimeve është 16.152.493 den dhe është finansuar me mjete nga MASH në kuadër të projektit 145 Salla Sportive dhe kjo do të ndihmojë dukshëm në kursimin e energjisë për nxemje të objektit.

Të ngjajshme

Të fundit