-2.2 C
Skopje
E diel, 10 Dhjetor, 2023

BFI – Myftinia e Tetovës shpall jolegjitim dhe jolegal vendimin për shkarkimin e Qani Nesimit

Rijaseti i Bashkësisë Fetare Islame në mbledhjen e së mërkurës të Rijasetit ka shkarkuar myftiun e Tetovës, Qani Nesimi dhe myftiun e Strugës, Salim Sulejmani.

Ne një komunikatë drejtuar mediave, BFI informoi se Rijaseti diskutoi dhe analizoi aktivitetet e Bashkësisë Fetare Islame gjatë vitit 2023.

Myftinia e Bashkësisë Fetare Islame e Tetovës në mbledhjen e mbajtur sot më 9 nëntor në mënyrë unanime ka sjellë vendim që shkarkimi i Myftiut aktual të Tetovës, Qani Nesimi i bërë në mbledhjen e Rijasetit të BFI të RMV-së, mbajtur më 08.11.2023 është jolegjitim dhe jolegal si dhe emërimi i UD Mufti i Tetovës, Selver Xhemaili është bërë në një mbledhje jolegjitime dhe jo legale të Rijasetit të BFI të RMV-së.

Të ngjajshme

Të fundit