17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Danella e quan Hitler, despot, hajdut Trajko Sllavevskin e VMRO-së!

Kryetarja e Qytetit të Shkupit, Danella Arsovska, gjatë seancës së sotme, ka dërguar akuza të rënda dhe ofendime ndaj kryesuesit të Këshillit, Trajko Sllaevvski.

“I nderuari Hitler, nuk vlerësoj se ju ngjason ta bëni këtë cirk në këtë Këshillë. Nuk ju ka hijë kjo që po bëni. Së pari po e shkelni Kushtetutën, e dyta janë një hajdutë, dhe jeni një njeri i cili vjedh, dhe nuk është në rregull kjo çfarë po bëni. Ai mikrofon është në pronësi të Qytetit të Shkupit dhe i shërbimeve.”, tha Danella Arsovska.
Ajo më pas ka thirrur edhe policinë dhe ka denoncuar Sllavevskin se e ka vjedhur mikrofonin që qëndron në foltoren.

https://www.facebook.com/watch/?v=843755753615154

Të ngjajshme

Të fundit