17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Lëvizja Besa-Çair kërkon dorëheqjen e ministrit Bekim Sali

Edhe nga Levizja Besa sot kane kërkuar doreheqjen e ministrit te Shendetesise Bekim Sali.

Kryetari i Deges Çair tē Levizjes Besa, Valon Bela tha se shendetesia në vend eshte para kolapsit dhe se si rrjedhoje institucionet duhet tè marrin pèrgjegjèsi.

“Kerkojme nga organet kompetente qe te marrin seriozisht situaten e krijuar dhe te pershpejtojne hetimet per gjitha keqperdorimet e drejtoreve te klinikave per te cilat ne publik u shfaqën dyshime.Poashtu kerkojme nga ministri i shendetesise qè te pranon paaftèsine e tij per te menaxhuar me kete institucion kaq te rendesishem he te jep dorheqje nèse nuk do qè permbi vete te merr githe deshtimin e sektorit te shendetesise sidomos ne periudhen e fundit ku plasen edhe skandalet ne shume klinika dhe spitale shtetèrore”, tha mes tjerash Valon Bela, kryetar i Deges se Lëvizjes Besa ne Çair.

Të ngjajshme

Të fundit