-2.2 C
Skopje
E diel, 10 Dhjetor, 2023

Deputeti Kadriu: RRUGËT KANË FILLUAR TË RIKONSTRUOHEN NË JABOLÇISHTE TË EPËRME

👇 JABOLLÇISHTË 💚

RRUGËT KANË FILLUAR TË RIKONSTRUOHEN NË JABOLÇISHTE TË EPËRME

Kanë përfunduar aktivitetet ndërtimore në ullukun në Jabolçishtën e sipërme, me të cilat është paraparë ndërtimi i murit mbajtës, tamponimi dhe shtrimi i pllakave behaton, me gjatësi të përgjithshme prej 200 metra dhe gjerësi 3 metra.

✅Ndërtojmë sipas planit, ofrojmë infrastrukturë cilësore për të gjithë!

 

https://www.facebook.com/100063923592498/posts/pfbid02kczYM2MZijdKsqhz1J7yGnFw5yc8SBvgbe1FdPRnF58TUXjriDtn4nd1vkud4Azfl/?mibextid=adzO7l

Të ngjajshme

Të fundit