5.8 C
Skopje
E mërkurë, 21 Shkurt, 2024

(FOTO) Liderët e LEN takuan ambasadorin William Walker në Washington

Vizitën në Uashington e përmbyllëm me takimin me ambasadorin William Walker.

Ashtu si në takimet e tjera me Ambasadorin, gjithnjë biseda me të rrjedh përmes falënderimit tonë të përjetshëm për punën e madhe që ka bërë ai për lirinë e Kosovës, veçmas në Masakrën e Raçakut. Ai mbetet një mik i madh i shqiptarëve dhe takimi me të gjithnjë paraqet nder dhe privilegj.

Mes tjerash, biseduam edhe për aktualitetin tonë politik, të cilin Ambasadori Walker po ashtu e njeh shumë mirë.

https://www.facebook.com/photo/?fbid=948271313329058&set=a.277245897098273

[bsa_pro_ad_space id=1]

[bsa_pro_ad_space id=2]

Të ngjajshme

[bsa_pro_ad_space id=2]

[bsa_pro_ad_space id=1]

Të fundit