9.8 C
Skopje
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Ganiu në Li-Isla takoi kreun e komunës, Clive Pulis

Gjatë qëndrimit tim në Komunën Li-Isla të Senglea së Maltas, pata nderin të takoj kryetarin e saj Clive Pulis.

Bashkëpunimin që e filluam muaj më parë po e thellojmë edhe më shumë, duke synuar projekte të përbashkëta që do të jenë tejet të rëndësishme për qytetarët tanë.

Ndryshe Komuna e Çairit dhe Komuna Li-Isla e Sengleas së Maltas tanimë kanë marrëveshje të binjakëzimit që synon të thellojë bashkëpunimin në projekte në fushën e zhvillimit lokal, efikasitetit energjik, cilësisë së shërbimeve lokale, sociale, rinore, sportive dhe arsimore.

 

https://www.facebook.com/photo?fbid=331697246507491&set=pcb.331697813174101

Të ngjajshme

Të fundit