14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Ganiu: Po modernizojmë infrastrukturën rrugore të Çairit

LAGJA SERAVË, 918 M2 ASFALTIM I RRUGËS “KLINSKA LESI”

Ekipet e punës të Komunës së Çairit, sot kanë filluar me asfaltimin e rrugës “Klinska Lesi” në Lagjen Seravë në sipërfaqe prej 918 metrash katrorë. Paraprakisht në këtë rrugë është bërë instalimi i rrjetit të ri të ujësjellësit dhe kanalizimit.

Me aktivitetet për modernizimin e infrastrukturës rrugore do të vazhdojmë edhe në pjesë të tjera të Komunës tonë të Çairit.

Të ngjajshme

Të fundit