2.8 C
Skopje
E mërkurë, 29 Mars, 2023

Gjendet njëri alpinist në Malin Sharr, vazhdojnë kërkimet për personin e dytë

Qendra për Menaxhim me Kriza në Maqedoni njofton se njëri prej alpinistëve të humbur në Malin Sharr është gjetur, ndërsa kërkimet për alpinistin e dytë vazhdojnë ende. Mirëpo, siç thuhet, terreni i vështirë dhe mjegulla e rëndojnë situatën.

Ende asnjë gjurmë nga alpinisti, i cili sipas dëshmisë së shokut të tij, kishte rënë nga shkëmbi pasi i ishte përkeqësuar gjendja shëndetësore.

Nga QMK bëjnë të ditur kërkimet do të vazhdojnë edhe gjatë ditës së sotme me helikopterë dhe dronë, por gjithmonë nëse kushtet atmosferike e lejojnë këtë gjë.

Të ngjajshme

Të fundit