27.8 C
Skopje
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Halil Kastrati bashkon Shvercerat dhe Ballistët në Prekazin legjendar

Mision vellazeror 🤝🇦🇱

Para nje jave ishim ne Shkup me perfaqesuesit e dy tifo grupeve, Shvercerat e Shkupit dhe Ballistet e Tetoves

Tani gjindemi ne Prekazin Legjendar, ketu do jepet Besa dhe do te shtrihet dora e pajtimit ashtu siç e do Zoti dhe tradita jone Shqiptare

Shqiptare, Gjithmone qofshim faqebardhe!🤲

Të ngjajshme

Të fundit