36.8 C
Skopje
E diel, 23 Qershor, 2024

Huduti shokon me deklaratë, legalizojeni prostitucionin

Ikballe Huduti – Islamologe, ka habitur me deklaratat e saj rreth legalizimit të prostitucionit në Kosovë.

Huduti në Politiko, fillimisht ka thënë të legalizohet prostitucioni, teksa pak sekonda më vonë, deklaroi se nuk është pro legalizimit të tij, raporton Gazeta10.

“As prostitucionin s’mund ta ndaloni, derisa nuk e legalizoni. Ju lutem, legalizojeni prostitucionin dhe po ua jap përgjigjen. Po, sikur në Gjermani, në Zvicër. Jo. nuk jam, nuk mund dicka ta ndalosh nëse me ligj nuk është e ndaluar..Kam argumente me qindra, kur shkon në sallonin e masazhes, thotë a keni nevojë edhe për shërbime të tjera. Unë jam për promovimin e vlerave dhe grave në Kosovë”, ka thënë ajo.watch

Të ngjajshme

Të fundit