-2.2 C
Skopje
E diel, 10 Dhjetor, 2023

Jashari: Nga të rinjtë e Alternativës ka edhe në Kryesi Qendrore

Nga partia e Alternativës në Pastel, sot ka qenë i ftuar Adem Jashari i cili është pjesë e rinisë së kësaj partie e poashtu edhe këshilltar në komunën e Bërvenicës, informon POPULLI.mk

Derisa debatoheshte për rolin e të rinjve në partitë politike Jashari u shpreh se “Më tepër duhet të flasim se si rinia përfaqësohet brenda një partie politike. Përfaqësimi i të rinjve në parti politike duhet të fillojë nga brendësia e pastaj kur nesër do të dalë në pushtet. Në Kongresin e fundit të partisë sonë, u zgjodhën 7 kuvendarë nga rinia për në Kuvendin Qendror dhe deri në 3 shkon numri që janë në Kryesi Qendrore. Alternativa sipas meje është shumë mirë sepse i përkrah të rinjtë.”

Të ngjajshme

Të fundit