14.8 C
Skopje
E premte, 22 Shtator, 2023

Kasami uron muajin e bekuar të Ramazanit

Të nderuar qytetarë,

Më lejoni që gjithë besimtarëve myslimanë t’ua uroj nga zemra muajin e shenjtë të Ramazanit, muajin e sakrificës, paqes dhe solidaritetit. Le të jetë ky një muaj i dritës së përbashkët, i bekimit hyjnor dhe reflektimit, një muaj i përndritjes dhe fisnikërisë për të ndjerë afër njëri-tjetrin në dritën e paqes dhe vlerave të solidaritet.
Uroj që gjithë së bashku të jemi në lartësinë e mesazhit të muajit të shenjtë të Ramazanit, të bashkuar në paqe dhe bamirësi, në lutje për një botë më të mirë për të gjithë.

Të nderuar besimtarë,
Ju uroj agjërim të lehtë, të shëndetshëm dhe të pranuar, mbarësi dhe begati në familjet tuaja!

Të ngjajshme

Të fundit