13.8 C
Skopje
E diel, 25 Shkurt, 2024

KM Shkupi po prodhon kampionët e ri në mundje

Zaim Zaimi dhe Abdulaziz Azizi u shpallën kampionë në Turneun Ndërkombtar “LISTON 2022”

Gjatë ditës së sotme në qytetin e Velesit u mbajt turneu Ndërkombtar “LISTON 2022” KM SHKUPI mori pjesë me 4 garues ku dy prej tyre u shpallën kampion dhe dy të tjerë morën vendin e dytë.

Deri në kategorin 30 kg:
Vendi parë i takoj Zaim Zaimit ?dhe vendi 2 Eren Murtezit ?

Në kategorin 37kg Abdulaziz Azizi vendi i parë ?
Në kategorin 41 kg Miraxh Mustafa vendi i dytë?

[bsa_pro_ad_space id=1]

[bsa_pro_ad_space id=2]

Të ngjajshme

[bsa_pro_ad_space id=2]

[bsa_pro_ad_space id=1]

Të fundit