8.8 C
Skopje
E enjte, 29 Shkurt, 2024

Komunat Saraj, Gazi Babë, Shuto Orizare dhe Kisella Vodë pa rrymë sot

Pa rrymë sot do të mbeten shfrytëzuesit nga komunat Saraj, Gazi Babë, Shuto Orizare dhe Kisella Vodë.

Siç njoftojnë nga EVN, në periudhën prej orës 08:30 deri në orën 15:00, shfrytëzuesit nga fshati Krushopek, (Komuna Saraj) do të jenë pa rrymë, në periudhën prej orës 08:15 deri në orën 10:15, një pjesë e shfrytëzuesve të Trubarevës, nga ora 09 deri në orën 11, disa pjesë të shfrytëzuesve nga rruga “Butelski Venec”, në periudhën nga ora 08:30 deri në orën 15, disa pjesë të shfrytëzuesve nga lagjja Pintija deri te semaforët drejtë Draçevës.

Të ngjajshme

Të fundit