10.8 C
Skopje
E martë, 23 Prill, 2024

Kovaçevski për llogaritjen verore të kohës: Në fund të muajit do të marrim vendim

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Dimitar Kovaçevski, ka folur në lidhje me mundësinë e vazhdimit të llogaritjes verore të kohës.

Ai sot deklaroi se vendimi do të merret në fund të muajit, pas analizave që duhet t’i bëjë Ministria e Ekonomis.

Kryeministri i Maqedonisë së Veriut Dimitar Kovaçevski, ka folur në lidhje me mundësinë e vazhdimit të llogaritjes verore të kohës.

Ai sot deklaroi se vendimi do të merret në fund të muajit, pas analizave që duhet t’i bëjë Ministria e Ekonomis.

Për momentin disi ka më shumë “pro” lënies së llogaritjes verore të kohës, por t’i shohim detajet nga analizat dhe do të vendosim”.

“Këto analiza tashmë po i bëjnë në Ministrinë e Ekonomisë dhe para fundit të muajit, kur edhe do të duhet të merret ky vendim, do të shohim nëse do të vazhdojmë me llogaritjen verore të kohës, ose do të vazhdojmë si traditë deri më tani ta bëjmë ndryshimin”, tha mes tjerash Kovaçevski.

Të ngjajshme

Të fundit