36.8 C
Skopje
E diel, 23 Qershor, 2024

Kryetari Ganiu pjesëmarrës në projektin “KIGO” në Itali

Në Skalea të Italisë, sot filluam projektin “KIGO”, që synon inkurajimin e fëmijëve të përdorin biçikletën e tyre çdo ditë si një mjet argëtimi dhe socializimi dhe mbi të gjitha për shëndet të mirë dhe mjedis të pastër.

Për më tepër, ky projekt ku Komuna e Çairit është partnere me “L’Istituto Comprensivo di Scalea”, “ADCS Carvalhais” – Mirandela, Portugali, “Viaje a la sostenibilidad” – Zaragoza, Spanjë dhe “Squadra Terún Scalea”, Itali, ka për qëllim edhe të krijojë një rrjet evropian të shkëmbimit të praktikave të mira për të zhvilluar një sërë mjetesh fiziko-didaktike që mund të riprodhohen në nivel evropian.

Projekti është i bashkëfinancuar nga Bashkimi Evropian përmes programit Erasmus + sport 2021.

Të ngjajshme

Të fundit