-1.2 C
Skopje
E mërkurë, 21 Shkurt, 2024

Lejet e vjetra RM vlejnë deri në fund të vitit

Kuvendi sot pasdite me 90 vota “për”, asnjë kundër dhe asnjë abstenim, në kuadër të seancës së 144-të, miratoi Ligjin për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit për siguri në komunikacionin rrugor, sipas të cilit lejet e vozitjes me emrin “Republika e Maqedonisë” do të jenë të vlefshme deri në fund të këtij viti.

Sipas ndryshimeve, afati për marrjen e lejes së vozitjes me emrin e ri “Republika e Maqedonisë së Veriut”, zgjatet deri më 31 dhjetor 2024.

Ndryshimet ligjore janë propozuar nga deputetët Nikolla Micevski, Martin Kostovski, Vjollca Ademi, Adnan Neziri, Dimitar Apasiev dhe Pavle Trajanov.

[bsa_pro_ad_space id=1]

[bsa_pro_ad_space id=2]

Të ngjajshme

[bsa_pro_ad_space id=2]

[bsa_pro_ad_space id=1]

Të fundit