17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

“Makespres” autobusët edhe sot nuk janë në qarkullim

Autobusët e “Makekspres” edhe sot nuk do të qarkullojnë në linjat 19, 20, 22, 52 dhe 54 për shkak të borxhit të pashlyer nga ana e NQP-Shkup dhe Qytetit të Shkupit.

Gjatë ditës së sotme pritet takim i përfaqësuesve të NQP-Shkup dhe Qytetit të Shkupit. Ndryshe që dy ditë autobusët e “Makekspres” nuk kanë dal në trafik për shkak të siç thonë, nuk kanë mjete.

Pronari i ndërmarrjes, Millorad Dimitrijevski në një deklaratë për MIA ka theksuar se sot pret takim me përfaqësuesit e NQP-Shkup dhe Qytetit të Shkupit.

Të ngjajshme

Të fundit