11.8 C
Skopje
E martë, 23 Prill, 2024

Me këtë datë ndryshon ora

Koha dimërore fillon më 30 tetor. Ora në orën 3 të së dielës 30 tetor konsiderohet ora dy. Kompjuterët, telefonat celularë dhe pajisjet e tjera moderne që tregojnë kohën e saktë do të “kalojnë” automatikisht në DST, por nëse ende keni një ekran analog të orës ose një pajisje më të vjetër që “nuk mund ta bëjë” këtë automatikisht, mos harroni të lëvizni një orë mbrapa, nga ora 3:00 deri në 2:00.

Të ngjajshme

Të fundit