30.8 C
Skopje
E shtunë, 15 Qershor, 2024

MPB: 192 gjoba për shkelje të rregullave në trafik

Ministria për Punë të Brendshme njofton se gjatë ditës së djeshme në territorin e Shkupit ka regjistruar gjithsejtë 192 shkelje të rregullave të trafikut, prej tyre: 9 për tejkalim të shpejtësisë, 155 për ngasje të makinës pa patentë shoferi, 10 gjoba për mosdhënien përparësi këmbësorëve.

Nga MPB-ja njoftojnë se janë shqiptuar dhe 8 gjoba për përdorim të telefonit gjatë vozitjes, 7 për kalim në të kuqe në semaforë, 8 gjoba u janë shqiptuar këmbësorëve, 8 ndaj vozitësve fillestar dhe 4 gjoba të tjera për ngasje të makinës në gjendje të dehur.

Të ngjajshme

Të fundit