14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

MPB sqaron: Alarmi për bombë në tre shkolla ka qenë i rrejshëm

Ministria e Punëve të Brendshme informoi se deri tani në tre shkolla kanë përfunduar kontrollet dhe u konfirmua se alarmet për bombë të vendosura janë të rreme, ndërsa kontrollet në shkollat tjera janë në vijim dhe pas përfundimit të tyre, në mënyrë adekuate do të informojnë.

Nëntë shkolla edhe sot kanë marrë kërcënime për bombë të vendosur.

Menjëherë pas denoncimit, nga punonjësit policorë janë ndërmarrë masa për evaukim të sigurtë të shkollave.

Në vijim janë kontrolle antiterroriste dhe po ndërmrrem masa për zbardhjen e rastit.

Dje, po ashtu, përmes meilit, tetë shkolla të Shkupit kanë marrë kërcënime për bomba të vendosura. Pas kontrolleve të bëra, u konfirmua se bëhet fjalë për alarme të rreme.

Të ngjajshme

Të fundit