14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Muhamet Hoxha në krye të Sekretariatit për komunikim në BDI

Në mbledhjen e sotme të BDI-së në Tetovë, në bazë të statutit partiak janë formuar edhe sekeretariate nga kryesia e këshillit të përgjithshëm.

Në mesin e sekteriateve për mbrojtje, siguri, punë të jashtme, drejtësi e ekonomi në sekretariatin për Marrëdhëniet me publikun kanë vendosur të jetë Muhamed Hoxha, i cili gjithashtu është edhe zëdhënës në Qeverinë e RMV-së.

Hoxha është njëri ndër figurat më të vjetra në BDI si dhe fytyrë e njohur për publikun.

Të ngjajshme

Të fundit