21.8 C
Skopje
E premte, 12 Prill, 2024

Në Qeveri ngjarje për perspektivat evropiane dhe zhvillimin cilësor të bashkësisë rome në Maqedoninë e Veriut

Me rastin e shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Romëve, Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut do të mbajë manifestim me temë: “Perspektivat evropiane dhe zhvillimi cilësor i komunitetit rom në Maqedoninë e Veriut”.

Në këtë ngjarje fjalim do të mbajnë kryetari i Qeverisë Dimitar Kovaçevski, ambasadori i Delegacionit të BE-së në Shkup Dejvid Gir , Bojan Mariçiq, zëvendëskryetar i Qeverisë për Çështje Evropiane, Jovanka Trençevska, Ministre e Punës dhe Politikës Sociale, Bekim Rexhepi zëvendësministër i Transportit dhe Lidhjeve, Gjulten Mustafova, nga Këshilli i Evropës, si dhe kryetarë komunash, përfaqësues të organizatave qytetare rome dhe deputetë.

Të ngjajshme

Të fundit