-2.2 C
Skopje
E diel, 10 Dhjetor, 2023

Pa ujë lagjet Maxhari dhe Aerodrom në Shkup

Pa ujë sot nga ora 09:00 do të jenë konsumatorët e lagjeve Maxhari dhe Hipodrom në Komunën e Gazi Babës.

Siç informuan nga Ndërrmarrja Publike “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup ndërprerja është për shkak të defektit të mbyllësit F-100 në rrugën “Zhan Zhorec” nr..129.

Furnizimi i ujit do të jetë i ndërprerë deri në përfundiminn e aktiviteteve të punës.

Të ngjajshme

Të fundit