30.8 C
Skopje
E premte, 19 Korrik, 2024

Politikanë të nderuar merrni shkollën e urtë të Ali Ahmetit

– Ministër i finansave shqiptar;
– Ministër i Punëve të Jashtme shqiptar;
Me ndryshim e emrit nga R. e Maqedonisë në RMV, partitë shqiptare në krye me Ali Ahmetin e ndërruan edhe kushtetutën në të mirë të shqiptarëve;
– RMV-ja u bë anëtare e NATO-s;
– Gjatë zgjedhjeve të fundit parlamentare Ali Ahmeti i sulmoi politikisht maqedonasit me Kryeministër shqiptar që me marreveshje koalicionuese qeverisëse me LSDM-në e Zaevit BDI-ja gjate dhjetë muajve të fundit të mandatin kryeministër i RMV-së do jetë shqiptar.
– Me anë të propozimit francez në lidhje me Greqinë, RMV-ja jo qëmori vizën e anëtarësimit nē BE, por është e obliguar të ndërrojë kushtetutën në të mirë të bullgarëve dhe shqiptarëve;
– Së fundi herë BDI-ja mori edhe gjënë më të çmuar të drejtësisë shtetërore, kokën Prokurorin
së.

Nē Shqipëri:

– Politikanët e Shqipërisë me psikozë narkotike që nga rënia e sistemit stalinist të Enver Hoxhes, që nga 1990, jo që s’kanë bërë gjë, po ia dhanë një pjesë të detit Greqisë, që sa kohë për shkak zhvatjes së shtetit, mbjelljes së bimëve narkotike e ligjeve të prapshta korruptive nuk mund të bëhen që tredhjetë vjet anetar të BE-së. Edi Rama la më njanë Kosovën dhe Evropën perparimtare e u lidh me Serbinë me anë të mini-shengenit, e Ballkanit të hapur, pastaj udhëheqës i kishës orthodokse në Shqipëri është nacionalisti grek që s’duam t’ia përmendim emrin, etj.

Në Kosovë:

– Komandantët politikë të Kosovës e bënë luftën, me anë të NATO-s e fituan dhe bënë shtetin e pavarur të Kosovës, mirëpo të pasionuar për pushtet u korruptuan rëndë, qëllimi i tyre parësor ishte pasuria sesa Republika e Kosovës, sa që me duart e veta ia dhanë Malit të Zi Çakorrin, janë duke ia fal Serbisë Ujmanin, Mitrovicën e qytetet tjera me anë të asociacioneve serbe në Kosovë, e që ironia të jetë më e madhe, një liberalizim të thjeshtë të vizave ende nuk e kanë bërë, krijuan Gjykatë Speciale jo për krimet serbe në Kosovë, po për t’u akuzuar e burgosur vetë.

Ju politikanë të nderuar të Shqipërisë e Kosovës merrni shkollën e urtë politike të politikanëve shqiptarë të RMV-se, Arbër Xhaferit dhe Ali Ahmetit.

Të ngjajshme

Të fundit