17.8 C
Skopje
E hënë, 20 Maj, 2024

Punë, jo fjalë – thotë Bilall Kasami pas takimit me Mark Barrett

“Sot në ambientet e Komunës së Tetovës realizova takim pune me Mark Barrett, përfaqësues i Project Leader of the project EU for Economic Growth dhe Evzi Hani, Regional Advisor”, është shprehur Kasami.
2Në takim u diskutua rreth iniciativës sonë për themelimin e një biznes inkubatori për mbështetjen e artizanateve, nga ku z. Mark Barrett shprehu gatishmëri në mbështetje të plotë rreth kësaj iniciative të ndërmarrë nga Komuna e Tetovës”, ka thënë i pari i Tetovës.
Drejt realizimit të zotimeve tona për një jetë më të dinjitetshme për të gjithë qytetarët tanë!

Të ngjajshme

Të fundit