36.8 C
Skopje
E diel, 23 Qershor, 2024

Rama ka arritur në Beograd

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama, ka mbërritur në kryeqytetin e Serbisë.

Këtë e ka bërë të ditur vetë ai, përmes një postimi në Facebook.

Rama tha se atje ka shkuar për Konferencën Rajonale të organizuar nën kujdesin e Qeverisë së Norvegjisë, mbi “Mundësitë e zhvillimit të energjisë së ripërtëritshme në Ballkanin Perëndimor” dhe bashkëpunimin e vendeve të rajonit për sigurinë energjetike.

“Beograd – Për Konferencën Rajonale të organizuar nën kujdesin e Qeverisë së Norvegjisë, mbi “Mundësitë e zhvillimit të energjisë së ripërtëritshme në Ballkanin Perëndimor” dhe bashkëpunimin e vendeve të rajonit për sigurinë energjitike”, ka shkruar ai.

Të ngjajshme

Të fundit