30.8 C
Skopje
E premte, 19 Korrik, 2024

RMV/ Të hënën nuk punohet

Dita e luftës revolucionare të Maqedonisë – 23 Tetori, gjegjësisht 24 Tetori i vitit 2022 (e hënë) është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Siç informon Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, kjo ditë është ditë jo pune sipas Ligjit për festa të RMV-së (“Gazeta zyrtare e RM-së” nr.21/98 dhe 18/07).Nga MPPS të gjithë qytetarëve ua urojnë festën.

Të ngjajshme

Të fundit