14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Said Saidi: Kemi filluar me rikonstruimin e rrugës “Dame Gruev”

Më në fund, pas shumë vitesh ka filluar të rikonstruohet rruga “Dame Gruev” ka bërë të ditur sot drejtori i NP “Rrugë dhe rrugica”, Said Saidi.

Mjetet financiare për rikonstruimin janë siguruar nga Qyteti i Shkupit.

“Duke filluar me fazën e parë me sanimin e bordurave dhe trotuareve, por pas përfundimit so të fillojmë me rikonstruimin e rrugës. Fazën e parë e kemi filluar nga rruga” Maqedonia” e deri te Kuvendi. Fazën e dytë nga “Paloma Bjanka” deri në rrugën “Maqedonia” është shprehur drejtori Saidi.

Kjo rrugë është njëra ndër më të frekuentuarat e cila për shumë vite është lënë në harresa. Lidh shumë institucione, e që tani me iniciativë të Qytetit të Shkupit dhe drejtorit të NP Rrugë dhe rrugica, Said Saidi po bëhet një realitet premtimi për tu rregulluar.

Të ngjajshme

Të fundit