38.8 C
Skopje
E diel, 21 Korrik, 2024

Saidi: Po projektojmë realizimin e 36-të urave

Qyteti i Shkupit, në bashkëpunim me drejtorinë tonë Ndërmarrjen Publike “Rrugë dhe Rrugica” , po fillon projektin për realizimin e 36 urave për këmbësorë që janë nën kompetencat e Qytetit të Shkupit.

Një pjesë e urave dhe mbikalimeve, është një sfidë shumë dekadash, nuk janë riparuar pavarësisht nevojës dhe është i nevojshëm rikonstruimi i rrugëve, trotuareve dhe rrethojave, të cilat do të kontribuojnë ndjeshëm në rritjen e sigurisë.

Fillojmë me një monitorim sistematik të kompetencave, sepse për këto objekte infrastrukturore është i nevojshëm monitorimi i vazhdueshëm me qëllim të sanimit në kohë dhe mirëmbajtjes së rregullt.

Të ngjajshme

Të fundit