14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Shfaqen veprat e artit në ekspozitën “Forever is Now”

Me pamjen e piramidave të Gizës së Egjiptit në sfond, 12 artistë bashkëkohorë ndërkombëtarë shfaqën veprat e tyre të artit. Ekspozita “Forever is Now”, u hap më 27 tetor dhe do të qëndrojë e hapur  deri në fund të muajit të ardhshëm. Ekspozita e artit organizohet nga Art D’Égypte, një platformë kulturore egjiptiane që promovon artin bashkëkohor në vendet e trashëgimisë.

Teksa shpjegon veprën e tij artistike, artisti italian, Emilio Ferro shprehet: “Ju mund të ecni gjatë ditës ose gjatë natës me një vijë vërtetë të fortë drite që shkon në piramida dhe shkon pas saj, ju mund të ecni poshtë dhe të ndiqni dritën. Ky është një vend i mrekullueshëm.”

Këtë vit zhvillohet edicioni i dytë i ekspozitës./klannews

Të ngjajshme

Të fundit