10.8 C
Skopje
E martë, 23 Prill, 2024

Shkup/206 gjoba në komunikacion

Ministria e Punëve të Brendshme gjatë ditës së djeshme (22.10.2022) ka vazhduar me intensifikimin e kontrolleve të veprimit në zonën e qarkullimit rrugor.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 206 masa, nga të cilat 65 sanksione për drejtim mjeti mbi shpejtësinë e lejuar, 14 sanksione për drejtim mjeti pa patentë shofer, tre për shofer fillestar.

Janë vendosur 17 masa për drejtim mjeti nën efektin e alkoolit, 10 sanksione për përdorim celular gjatë drejtimit të automjetit, shtatë masa për kalim sinjalistike të mbyllur (semafor të kuq), katër masa për automjete të paregjistruara.

Kontrollet e përmirësuara të veprimit vazhdojnë. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat dhe rregulloret e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta.

Të ngjajshme

Të fundit