14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Sulm kibernetik ndaj faqes zyrtare të kryetarit të Çairit

Sot faqja zyrtare e kryetarit të komunës së Çairit, Visar Ganiu është hasur me një sulm kibernetik, këtë e ka bërë të ditur vetë faqja e komunës ku thuhet se çdo gjë që postohet nuk është nga ana jonë.

”Të nderuar qytetarë ju informojmë se faqja zyrtare e kryetarit të Komunës së Çairit, Visar Ganiu për momentin ka sulm kibernetik dhe çdo gjë që postohet në këtë faqe nuk është nga ana jonë. Për gjithçka do t’ju informojmë në vijim. Me shumë respekt kryetari i Komunës së Çairit, Visar Ganiu” – shkruan faqja zyrtare e komunës së Çairit.

Të ngjajshme

Të fundit