14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Tifo grupi “Shvercerat” zgjodhën kryetarin e ri (FOTO)

Sot pas shumë viteve me ftesë të shum antarëve të Shvercerave isha prezent në mbledhje,ku në këtë mbledhje u zgjodh udhëheqësi i ri i tribunës Musa Isufi dhe disa vendime të rëndësishme për grupin!

 

Më vjen mirë që Shvercerat dhe udhëheqësi i ri është i po të njejtit mendim sikurse themeluesit e grupit kur e themeluan ate në vitin 89 e që ne e vazhduam e sot po e vazhdojnë gjeneratat e reja.

 

Musës dhe të tjerëve në kryesi ju dëshiroj gjitha të mirat dhe të na bëjne krenar gjithë shqiptarëve me veprat e tyre në të ardhmen!

 

Të ngjajshme

Të fundit