21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Vrasje në Bllacë të Shkupit!

Ka ndodhur një vrasje në Bllacë të Shkupit, informon POPULLI.mk

Detajet ende nuk dihet se si ka ndodhur vrasja dhe cili ka qenë shkaku por që thuhet se ka qenë një person në moshë madhore i cili është vrarë.

Për detaje më të hollësishme do të ju informojmë në kohë.

© POPULLI.mk

Të ngjajshme

Të fundit