22.8 C
Skopje
E diel, 19 Maj, 2024

Xhaferi e Rustemi premtojnë rikthimin e besimit të qytetarëve

Qendra Analitike Hulumtuese “Abdilaqim Ademi” në bashkëpunim me kryesinë e sapozgjedhur të BDI-së organizoi trajnim dy ditësh me përfaqësues të deleguar nga Degët e BDI-së.

Ky projekt ka filluar në vitin 2019 në bashkëpunim me NDI dhe vazhdon të shtrihet në të gjitha degët.

Nga Gostivari morën pjesë kryetari i degës, Valdet Xhaferi dhe Visar Rustemi. Dega e Gostivarit pritet që të rikthejë besimin e qytetarëve duke aktivizuar të gjitha mekanizmat për të rikthyer shpresën dhe punët e mira për të gjithë.

Zgjedhja e Valdet Xhaferi sjell shpresë për ndryshim duke u bazuar në forcën e rinisë si e ardhmja e qytetit dhe vendit në përgjithësi.

Të ngjajshme

Të fundit