14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Zejdi: Sot është dita kur vendos sovrani

Kryetari i Lëvizjes Populli ka shpërndarë statusin në Facebook për daljen në votime dhe zgjedhjen e kandidatit për president, informon POPULLI.mk
NE VOTUAM – DILNI EDHE JU…
Sot është dita kur sovrani vendos më të mirin dhe më të mirën për ardhmërinë e pasardhësve tanë.
Të gjithë qytetarët meritojnë siguri, stabilitet dhe mirëqenie ekonomike dhe sociale.
© POPULLI.mk

Të ngjajshme

Të fundit