13.8 C
Skopje
E diel, 25 Shkurt, 2024

OH Kalliri i Mirësisë realizoi takimin e tretë edukativ në shkup

 

Në kuadër të programit edukativ me studentët e dalluar të O.H Kalliri i Mirësisë, këtë javë realizoi trajnimin e tretë ku musafir ishte Ariton Rama, Asistent Prof. pranë Universitetit “Nënë Tereza”, i cili para studentëve trajtoi temën “E ardhmeja në duart e mia dhe përgaditja profesionale e CV-së. Pjesë e trajnimit ishin edhe grupet punuese të përgaditura nga studentët.

[bsa_pro_ad_space id=1]

[bsa_pro_ad_space id=2]

Të ngjajshme

[bsa_pro_ad_space id=2]

[bsa_pro_ad_space id=1]

Të fundit