18.8 C
Skopje
E diel, 19 Maj, 2024

BDI të shtunën mban mbledhjen partiake

Bashkimi Demokratik për Integrim të shtunën më 15 Tetor do të mbajë mbledhjen partiake ku në rend dite janë këto pika:

Lexoni më tepër..

“Të nderuar anëtarë të Këshillit të përgjithshëm,

Kryetari Ahmeti ju fton në mbledhje të KP BDI në lidhje me: konstituimin e Kryesisë së Këshillit të Përgjithshëm, zgjedhjen e Këshillit Mbikëqyrës të Këshillit të Përgjithshëm, shpalljen e zgjedhjeve në degët e forumit rinor si dhe në forumin rinor, si dhe në këshillat vendorë dhe degët e Bashkimit Demokratik për Integrim.

Mbledhja do te mbahet te shtunën, me 15 tetor 2022, me fillim ne ora 13:00, në Tetovë, restorani ARRA”

Të ngjajshme

Të fundit