14.8 C
Skopje
E mërkurë, 22 Maj, 2024

Bexheti: Komuna Saraj gjithmonë punon për të mirën e fëmijëve

Përfundon Këndi i ri i lojërave për fëmijë në vendbanimin Radushë
Nga bashkëpunimi i suksesshmëm mes Komunës së Sarajit, Fondacionit për Nisma Arsimore dhe Kulturore “HAP PAS HAPI” dhe Fondacionit “ALBIZ” përfunduan me sukses punimet për ndërtimin e këndit të lojërave në oborin e shkollës fillore Faik Konica.
Komuna e Sarajit gjithmonë ka qenë dhe do ngelet përkrahëse e ideve dhe projekteve që krijohen për të mirën fëmijëve duke ju krijuar kushte për kryerjen e aktivitete sportive dhe argëtim.

Të ngjajshme

Të fundit