38.8 C
Skopje
E diel, 21 Korrik, 2024

Bexheti me ftesë të ambasadorit Slloven në 30 vjetorin e marrëdhënieve diplomatike ndërmjet R.Sllovenisë dhe RMV-SË

Në kuadër të shënimit të 30 vjetorit të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet Republikës së Sllovenisë dhe Republikës së Maqedonisë së Veriut, me ftesë të ambasadorit të Republikës së Sllovenisë, Shkëlqesia e tij Milan Predan, Kryetari Blerim Bexheti mori pjesë në mëngjesin tradicional slloveno-maqedonas.
Ngjarja u organizua nga Ambasada Sllovene në Shkup në bashkëpunim me Slow Food Maqedoni dhe qëllimi i ngjarjes ishte ngritja e ndërgjegjësimit për rëndësinë dhe përparësitë e ushqimit të prodhuar në vend, produkteve shtëpiake dhe të përpunuara, bletarisë, rëndësisë së mëngjesit dhe dietës së shëndetshme për fëmijët dhe të rriturit.

Të ngjajshme

Të fundit