21.8 C
Skopje
E mërkurë, 24 Prill, 2024

Bujar Osmani tregon emërimet e reja në BDI

Zëdhënësi i BDI-së, Bujar Osmani në një deklaratë për media tregoi emërimet e reja të  drejtuesve të sekretariateve të partisë.

Për shef kabineti është riemëruar Artan Grubi

Sekretariati i Mbrojtjes –ilmi Selami

Sekretariati për Siguri-Zemri Qamili

Sekretariati i Punëve të Jashtme-Arta Bilali

Sekretariati i Sistemit Politik-Ali Musliu

Sekretariati i Ekonomisë dhe Financave-Avni Saliu

Sekretariati i Shëndetësisë-Haris Karaxhenemi

Sekretariati i drejtësisë-Valdet Xhaferi

Sekretariati i transportit dhe Lidhjeve-Nebi Rexhepi

Sekretariati i Bujqësisë,pylltarisë dhe zhvillimit rural-Besir Jashari

Sekretariati  i Shoqërisë informatike dhe Administratë-Avni Rustemi

Sekretariati i punës dhe politikës sociale-Armend Asllani

Sekretariati i Arsimit dhe Shkencës-Teuta Arifi

Sekretariati i Vetëqeverisjes Lokale-Nevzat Bejta

Sekretariati i kulturës Valmir Aziri

Sekretariati i mjedisit jetësor dhe planifikimit hapsinor-Rakip Doçi

Sekretariati për komunikim-Muhamed Hoxha

Të ngjajshme

Të fundit