30.8 C
Skopje
E shtunë, 15 Qershor, 2024

Çmimi i rrymës rritet në Janar!

Por, kjo nuk garanton ulje të çmimit për konsumatorët në amvisëri apo industri, pasi që KRRE deri në fund të vitit pritet të rishikojë të gjitha kapacitet e prodhimit vendor dhe importit të rrymës dhe sipas paralajmërimeve do të rritje të çmimit të energjisë elektrike nga muaji janar.

Drejtori i EMV tha se rritje do të ketë në gjithë Evropën kështu që edhe ne Maqedoni mund të ketë lëvizje çmimesh por për bllok tarifën 3 dhe 4 që kategorizohen si hargjuesit më të mëdhenj./ Alsat.mk

Të ngjajshme

Të fundit